ZONGULDAK / EREĞLİ - Kepez İzmirlioğulları Ortaokulu

Nis

Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir" ifadesinin karşılığını bulduğu Türkiye Büyük Millet Meclisi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde dünyada eşi ve benzeri olmayan bir kurtuluş mücadelesi vermiş ve Millet Egemenliğinin hâkim olduğu bu günü tüm dünya çocuklarına bayram armağan ederek bu anlamlı günü taçlandırmıştır.

Mrt

Bir deprem ülkesi olan Türkiye, bu afete her an hazırlıklı olmalıdır. Öğrencilerimizde de bu bilinci oluşturmak ve olaki bu afete okulda yakalandığımızda ne yapacağımızı öğretmek için deprem tatbikatı gerçekleştirdik.

Mrt

Üst öğrenim kurumlarına geçiş sürecinde daha bilinçli kararlar veriilmesi adına okulumuzun 8. sınıf öğrencilerine lise tanıtım gezisi düzenlendi. Gezi kapsamında; ilçemizde yer alan okullardan İbrahim-Süheyla İzmirli Fen Lisesi, Gülüç İbrahim İzmirli Anadolu Lisesi, Borsa İstanbul Atatürk Anadolu Lisesi, Kandilli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Çıraklık Eğitim Merkezi ziyaret edildi. Etkinlik boyunca öğrencilerimize, okulların fiziksel olanakları gösterilerek okul atmosferi hakkında daha iyi bir fikir edinmeleri sağlandı. Ayrıca okulların sunduğu eğitim programları, sosyal etkinlikler, spor olanakları ve diğer fırsatlar hakkında detaylı bilgiler verildi. Lise yıllarının gençlerin geleceklerini şekillendirdikleri bir dönem olduğunu hatırlatır,  öğrencilerimizin doğru tercihler yapmasını temenni ederiz.

"Be Healthy eTwinning Projesi "

“Holly Jolly Holiday” eTwinning Projesi